Независимо че след 2 месеца ще стане майка, 29-годишната Шарлот

...
Независимо че след 2 месеца ще стане майка, 29-годишната Шарлот
Коментари Харесай

Бременна в 7-ия месец британка не слиза от пилона

Независимо че след 2 месеца ще стане майка, 29-годишната Шарлот Робъртсън от британското графство Уилтшър не слиза от пилона. Бъдещата майка е влюбена в пол денс танците и даже по време на първата си бременност е взела участие в интернационалния фестивал Pole в Бристъл, оповестява The Sun. Като по-млада Шарлот се занимавала с гимнастика, само че преди шест години пробвала танците на стълб и схванала, че те й носят доста по-голямо наслаждение. Съвсем скоро става инструктор и към днешна дата води семинари по целия свят.



Когато схванала, че е бременна, тя траяла да отделя нормалното време на обичаното си занятие. След 12-ата седмица обаче лекарите й споделили, че в случай че не понижи темпото, има риск детето й да се роди със синдрома на Даун. За благополучие, всичко минало обикновено и Шарлот се върнала още веднъж на пилона.



„ Бях доста деликатна. Не правех никакви извършения, които могат да навредят на бебето. Още повече, че лекарите бяха благосклонни към увлечението ми и споделиха, че мога да продължа, в случай че преди този момент съм се занимавала интензивно със спорт”, споделя тя.


„ Вслушвам се в тялото си. В 20-ата седмица от бременността си да вземем за пример стопирах да тичам, само че към момента можех да извършвам старите си номера. В 24-ата седмица всичко стана по-сложно, само че спортът ми оказва помощ да бъда енергична, а някои споделят, че той оказва помощ при раждането”, прибавя Шарлот.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР