Независимо че си служим с тях непрекъснато, ръцете ни са

...
Независимо че си служим с тях непрекъснато, ръцете ни са
Коментари Харесай

Ако кожата на ръцете ви е груба и напукана - това ще ви помогне!

Независимо че си служим с тях непрестанно, ръцете ни са измежду най-пренебрегваните зони що се отнася до козметичните ни процедури. Разберете по какъв начин да се погрижите за тях с този естествен захарен скраб! Макар че ги използваме непрестанно, ръцете ни постоянно биват подценявани, изключително във връзка с разкрасителни процедури.

Тази част от тялото е покрита с деликатна кожа, тъй че за жалост нормално се поврежда по-лесно от кожата на останалите зони по тялото.

И това е забавно: Лятото - време да лекуваме ставите

Директното излагане на слънчеви лъчи, отрови и химически съединения, открити в голям брой артикули, подлагат ръцете ни на риск от появяването на признаци на преждевременното стареене.

Всъщност се среща постоянно образуването на петна, бръчки и други непривлекателни промени още в доста ранна възраст.

За благополучие, има доста артикули, които имат страховит резултат върху ръцете.

Тези артикули спомагат да се запазят ръцете хидратирани, нежни и красиви.
Сред тези средства има и домашно приготвени други възможности, които поддържат ръцете ви здрави, комбинирайки натурални съставки.

В тази публикация ще ви разкажем повече за съответен ексфолиант, изработен със захар, който отстранява мъртвите кафези и други недостатъци и недостатъци.

Опитайте го!

Този захарен скраб е естествен артикул, който би могъл да бъде употребен заподобряване типа на ръцете, най-много при промени във външността на кожата.

Макар че захарта всекидневно се употребява като подсладител в голям брой предписания, доста десетилетия обратно дамите почнали да я използват и като натурално козметично средство.

Абразивното й деяние и хидратиращите й свойства биха могли да се употребяват за премахването на мъртви кафези и други недостатъци по повърхността на кожата.

В същото време захарта почиства усърдно порите, отстранявайки следите от нечистотии, които нормално предизвикват черни точки и акне.

Също по този начин захарта съдържа вещество, познато като гликолова киселина. Тя спомага за премахването на мъртвите кафези и остатъците от химикалите, които почистващите препарати и дерматологичните артикули нормално оставят по кожата.

След нанасянето й кожата на ръцете ще се усеща доста по-мека, съживена и ще бъде по-малко подложена на риск от появяването на петна и други промени. Най-хубавото е, че това средство е относително налично. Все отново то е на ниска цена и може да бъде намерено в голям брой разновидности в близкия магазин.

Как да приготвите този захарен скраб за омекотяване на ръцете

Този ексфолиращ артикул за ръце може да се употребява също и за други сухи зони на тялото като да вземем за пример лактите и коленете. Главният съставен елемент в него е захарта. Включва също и малко кокосово масло за по-лесно нанасяне. Следователно това средство съдържа есенциални мастни киселини ивитамин Е. Тези две съставки са извънредно потребни за здравето на кожата.

Освен това нанасянето му върху ръцете усилва производството на колаген и еластин. Тези вещества дават отговор за поддържането на кожата здрава и млада. Също по този начин този захарен скраб оказва мощен антиоксидантен резултат, който понижава риска от бръчки и ранни признаци на стареене.

Той е потребен даже и за кожичките към ноктите, защото им придава спомагателна хидратация и хранителни субстанции.

Да забележим по какъв начин се подготвя.

Съставки

1 чаша едра кристална захар (300 г)
1/2 чаша органично кокосово масло (120 г)
1 капсула витамин Е (по желание)

Посуда

Херметичен стъклен резервоар
Дървена лъжица

Начин на подготвяне

Изсипете едрата кристална захар в херметичния стъклен резервоар и след това прибавете органичното кокосово масло. Смесете добре двете съставки с дървената лъжица до приемането на зърнеста примес.
Запечатайте контейнера и съхранявайте в изсъхнало, ветровито помещение. По предпочитание бихте могли да добавите капсула витамин Е, с цел да увеличите хидратиращия резултат и трайното деяние.

Начин на използване

Измийте усърдно ръцете си със сапун преди да нанесете продукта. След като ги подсушите, вземете колкото скраб ви е нужен и натъркайте с него двете си ръце посредством нежни кръгови придвижвания.
Оставете да престои за 15 до 20 минути и по-късно изплакнете. Прилагайте три пъти седмично, с цел да поддържате ръцете си в идеално положение.

Незабавно ще имате по-мека, по-чиста и по-младолика кожа. Може да се наслаждавате на доста повече изгоди обаче, в случай че употребявате този артикул постоянно.

Например, след използването в продължение на няколко седмици, той понижава появяването на бръчки и недостатъци. Също по този начин спомага за отбраната на кожата от нападателни химикали и прахуляк.

Пригответе този скраб у дома и започнете да го употребявате, като следвате рекомендациите, упоменати нагоре, с цел да се насладите на резултатите от него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР