Независимо, че си съм си подала оставката, аз ще продължа

...
Независимо, че си съм си подала оставката, аз ще продължа
Коментари Харесай

Мая Манолова: Хората ме приеха като защитник на правата им

„ Независимо, че си съм си подала оставката, аз ще продължа да бъда омбудсман вечно. Хората ме одобриха, като бранител на техните права и като човек, който ще им помогне. Телефонът ми звъни непрекъснато ”. Това описа в ефира на Нова телевизия някогашният омбудсман Мая Манолова.

Преди дни тя разгласи новия си цивилен план, в който влизат редица сдружения и известни персони от обществено-културния живот на страната. Той ще се финансира от дарения. Засега Манолова отхвърля планът да се трансформира в следващата партия и е безапелационна, че главната му цел е да се оказва помощ на хората. Именно по тази причина ще се провеждат мобилни пунктове, в които хората да споделят своите проблеми.

„ Гражданската групировка „ Изправи се.БГ ” събира хора, които не желаят да мълчат, а желаят да са дейни и изправени. Обединихме се, с цел да отстояваме демократичните права. В рамките на кметската акция стъпихме върху полезности без да се замисляме за ляво и дясно ”, сподели още Мая Манолова.

Бившият омбудсман изясни, че организация ще пази и свободата на словото, заставайки зад всеки един публицист, който бъде свален от ефир.

„ Направих го за Силвия Великова, както и арестуваните сътрудници от „ Бивол ”, сподели още Манолова.

По думите й това не е политически план, макар че имали политически претенции против мръсния въздух, застрояването на Витоша и неналичието тук-там в детските градини. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР