Независимо, че около Коледа и Нова година пътувате в Европейския

...
Независимо, че около Коледа и Нова година пътувате в Европейския
Коментари Харесай

Летище София с призив към пътуващите за празниците

Независимо, че към Коледа и Нова година пътувате в Европейския съюз, можете да спестите време за гранична инспекция, в случай че вземете паспорта си със себе си.Този съвет насочат до всички пасажери от Летище София.
В прессъобщение до медиите от столичната аерогара припомнят, че на територията на летището работят автоматизирани системи, които изискват паспорт, само че не и персонална карта. 
Машините икономисват доста време изключително в пиковите обедни часове през уикендите, в които се чака огромен брой пасажери до края на годината. На Терминал 2 към този момент са обособени специфични зони, които водят към машините. Служители по сигурността асистират при потреблението на цифровата гранична инспекция.
„ Работим дружно с сътрудниците от „ Гранична полиция “, с цел да облекчим натоварения график към празниците, тъй като удобството на пасажерите е значимо за нас. Паспортът може да спести до 30% от времето за граничен надзор, използвайте го “, сподели шефът по сигурността на аерогарата Павлин Коджахристов.
В края на ноември от аеропорта оповестиха, че през идващите месеци следва основната осведомителна система на Летище София ще бъде напълно заменена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР