Независимо, че наскоро Ubisoft обявиха, че са се отказали от

...
Независимо, че наскоро Ubisoft обявиха, че са се отказали от
Коментари Харесай

Ubisoft настоява, че не са изоставили Beyond Good and Evil 2

Независимо, че неотдавна Ubisoft оповестиха, че са се отказали от желанието си да издадат няколко планувани игри, Beyond Good and Evil 2 не е измежду тях. Новината е чудесна, само че действително нищо не дава обещание.

Ubisoft се задъхва съществено. Това стана ясно от неотдавна оповестен финансов доклад от страна на компанията, от който стана ясно, че Ubisoft са занижили съществено преди показаните от тях самите вероятности за приходите на студиото, а загубите ще са надалеч повече от предстоящото. Освен това няколко заглавия, сред които Skull and Bones и предстоящата с огромна вяра игра по „ Аватар “, ще бъдат забавени. Ubisoft регистрира „ по-бавни облаги “ в последно време, а Mario + Rabids се е оказал прям неуспех. След изнасянето на отчета персонално шефът на Ubisoft Ив Гийемо с апел към чиновниците на студиото да се стягат. Същите чиновници, които както стана ясно преди три години са били подложени на тормоз на работното място.

В изказване за Eurogamer, представител на Ubisoft е удостоверил, че Beyond Good and Evil 2 не е измежду игрите, които студиото е решило да не издава. „ Разработката на Beyond Good and Evil 2 върви обикновено и екипът работи интензивно, с цел да извърши амбициозното си заричане “, гласи късото изказване на Ubisoft за медията. Разкрита през към този момент далечната 2008, играта е продължение на истинската игра от 2003, дело на Мишел Ансел и Себастиен Морен. Анонсът на Beyond Good and Evil 2 беше посрещнат с вдъхновение от мнозина, само че за жалост Ubisoft не подават задоволително информация за развиването ѝ през годините. За последно видяхме фрагменти от играта през 2017, само че оттогава слушаме само по какъв начин създаването ѝ е в ход, само че без нищо съответно.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР