Независимо че Мартин Божанов е мъртъв, докато тече разследването за

...
Независимо че Мартин Божанов е мъртъв, докато тече разследването за
Коментари Харесай

Съдия Мирослава Тодорова за убийството на Нотариуса: Това може да означава, че инженерите са притеснени

Независимо че Мартин Божанов е мъртъв, до момента в който тече следствието за неговото ликвидиране, не престават някакви сигнали и някакви мафиотски кодове, които са свързани с негови каузи приживе. Това съставлява някакъв мощен инструментариум, само че може би не чак толкоз мощен. Това съобщи арбитър Мирослава Тодорова в ефира на bTV във връзка убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

Според нея това може да значи, че поръчителите, инженерите са обезпокоени.

" Когато прекомерно дълго време се злоупотребява с една консервативна система, каквато е правосъдната власт за политическа приложимост - се стига до такива ексцесии като тази с последните разкрития към аферата " Осемте джуджета “ и Мартин Божанов. Според медийни изявления те са свързани, а има и такива индикации. Това не са първите кавги, които се случват и които осветяват някакви артерии за влияние политико-криминално върху правосъдната власт, които като промеждутъчен резултат разрешават едно престъпно разпищолване “, сподели тя

По думите ѝ наподобява се преследва макроефектът да има послушни съдии и прокурори, които да правят работа по политически поръчки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР