Независимо, че голяма част от света го приема, има и

...
Независимо, че голяма част от света го приема, има и
Коментари Харесай

Милена Хлебарова след кралската коронация: Трябва да се направи реформа в съвременната монархия

Независимо, че огромна част от света го приема, има и брожения, които се явяват с отрицателно отношение към него. Така разяснява в предаването  " Един неделен ден на шосето "  на  Радио " Фокус " Милена Хлебарова, специалист по протокол и етикет във връзка коронацията на крал Чарлз III. 

По мотив клетвата на краля като страж на верите Хлебарова разяснява, че кралят желае да реализира нещо, което да звучи модерно. Голяма част от страните, които са членки на общността на нациите и остарялата английска общественост, не са християнски. " Ако той направи такава революционна промяна да сплоти верите на толкоз доста страни под своя жезъл и да провокира мир и положително отношение сред хората, това ще бъде абсолютен революционен протест ", безапелационна бе тя.

Експертът разяснява още, че монархията исторически няма позитивно въздействие в света и в случай че не се направи промяна в актуалното й приемане, тя ще изчезне като институция. " Никой младеж не би приел да бъде типичен гражданин на монархията такава каквато е била преди ", съобщи тя.

" Ролята на английското монархическо семейство сега е да поправят своето монархическо неприятно минало, с което са нанесли отрицателно въздействие на толкоз доста нации и то е генетически заложено в тях като отношение към религията и монархията ", обясни Хлебарова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР