Независимият Водолей има огромен брой тайни и всички те са

...
Независимият Водолей има огромен брой тайни и всички те са
Коментари Харесай

Водолей – хороскоп на любовните тайни

Независимият Водолей има голям брой секрети и всички те са необикновени. Той има нещо, което по едно и също време притегля мнозина към него - неговият радостен манталитет, неприкритост, само че в случай че се разровим по-дълбоко, се оказва, че зад този лекомислен пласт се крият безчет множества от ексцентричности. В един миг под въздействие на импровизиран подтик, той се сближава с човек, а в идващия миг се отдалечава от него. Невероятната колебливост е главният проблем на Водолеите.

В леглото, според от настроението си, той непринудено опитва, само че може да се задоволи с малко. Ако сътрудникът на Водолея прояви задоволително еластичност, той няма да скучае. Очакват го вълнуващи любовни обрати, тъй като всевъзможни условности и стандарти са отблъскващи за Водолея.

Неговата загадка е в несъзнателния непрекъснат митинг против всичко, което вкарва индивида в рамка и го лишава от чувството за полет. Водолеят желае да тества всички благоприятни условия и с неспокойствие вдишва аромата на екзотиката.

Трябва да се има поради, че любовта на Водолея безусловно включва детайл на другарство и приятелство. Той не се задоволява единствено със секса, колкото и съблазнителен да е. Водолеите постоянно вземат за дами или съпрузи своите приятели/приятелки от детството или юношеството, само че животът неопровержимо им потвърждава, че любовта е нещо напълно друго.

Водолеите са склонни да пазят своята независимост и самостоятелност от прекомерно явни похищения, даже в случай че са женени от доста години.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР