Независимият общински съветник в столицата Иван Алексиев е бил нападнат

...
Независимият общински съветник в столицата Иван Алексиев е бил нападнат
Коментари Харесай

Общински съветник от София е нападнат близо до дома си

Независимият общински консултант в столицата Иван Алексиев е бил атакуван и обичай от две незнайни лица. Това описа той за " По света и у нас ". Нападението е станало през вчерашния ден, покрай дома му в квартал " Люлин ". Според Алексиев зад нападението стои партия " Възраждане ". Той стана общински консултант с помощта на " Възраждане ", само че по-късно напусна партията с претекст - непреодолими разлики с управлението.

Нападението станало по обяд. Иван Алексиев описа, че се прибирал вкъщи след съвещание на Столичния общински съвет. Пред прилежащия вход го заговорил другар, Алексиев спрял и по-късно видял двама маскирани мъже да вървят към него.



" Единият вади спрей, почва да ме пръска в очите и почват удари, аз се пробвам да се махна, отново бях напръскан, отново удари. Дядото се развика, тука една жена се развика от първия етаж, викаше мъжа си - " Ще го убият момчето, излез! ", описа Алексиев

Излезли съседи и нападателите избягали. Единият бил с мотоциклетна маска, другият - с шапка с козирка. Алексиев е освидетелстван в болница със строшен нос, охлузвания и кръвоизливи по лицето. Според него нападението е дело на някогашните му съпартийци от " Възраждане ", тъй като станал самостоятелен общински консултант поради разлики с управлението.

" Защото в общи линини не се отхвърлих от общинския съвет. Отказах се от Народното събрание, естествено, имах някакви закани, които занапред в този момент ще ги входираме в районното и не мога да кажа повече. Просто не чаках, че това ще се случи ".



Деян Николов, ръководител на групата на " Възраждане " в Столичния общински съвет, написа във Facebook:

" Позицията на " Възраждане " по този въпрос е ясна и безапелационна. С източника на клеветите ще се забележим в съда. Поднасяме извиненията си на гласоподавателите ни, че човек с сходно държание е попаднал в листите ни за общински съветници ".



" То няма какво друго да кажат, би трябвало да кажат: " Да, правилно е, заплашвахме го, обаче взехме решение да се саморазправим ", уточни Алексиев.

Иван Алексиев се опасява за сигурността на фамилията си. От Столична дирекция на вътрешните работи обясняват събитията по случая.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР