Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова призна, че

...
Независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова призна, че
Коментари Харесай

Мая Манолова: Правила съм грешки, но аферата Костинброд не е сред тях

Независимият претендент за кмет на София Мая Манолова призна, че е правила политически неточности, само че аферата " Костинброд " с изборните бюлетини не я поставя измежду тях.

" Това, което направих по по този начин наречения случай " Костинброд ", е да подам сигнал. И моят сигнал в действителност се удостовери - бюлетините бяха там. Премиерът да отвори медиите и да види конференцията на прокуратурата тогава - не аз приказвах в деня за размисъл и в деня на изборите за отпечатани бюлетини, говореше прокуратата. "

Така Мая Манолова отговори на премиера Бойко Борисов, който в сряда напомни историята с печатницата в Костинброд в навечерието на парламентарния избор през 2013 година

За ГЕРБ аферата " Костинброд " е предизборна операция за удар по ръководеща партия. Борисов сподели, че депутатите от ГЕРБ желали възмездие против Манолова поради сигнала, който подава тогава, само че той самият ги е спрял.

От обясненията на Манолова пред бТВ стана ясно, че тя не съжалява, че е сезирала способените органи, когато до нея е стигнала информация за вероятен опит за операция на изборите. Припомни, че сигналът е бил за отпечатани празни бюлетини допълнително, които е трябвало да тръгнат от печатницата към страната.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР