Независимият граждански кандидат за кмет на София Борис Бонев, заедно

...
Независимият граждански кандидат за кмет на София Борис Бонев, заедно
Коментари Харесай

Спаси София почете жертвите на комунизма

Независимият цивилен претендент за кмет на София Борис Бонев, дружно с членове на своя екип от Спаси София, уважиха жертвите на комунистическия режим. Рано тази заран те сложиха цветя и възпламениха свещи пред мемориала на жертвите на комунизма в парка на Националния замък на културата.

Въпреки разликите ни, всеки от нас би трябвало да знае и да помни похищенията, осъществени над българския народ през интервала 1919 - 1989 година Наш дълг като нация е да преглеждаме обективно събитията и актовете на принуждение, осъществени от комунистическата партия от нейното основаване. Идването ѝ на власт през 1944 година води до ликвидирането на българския хайлайф - най-образованите, способни и дейни хора, тези с позиция. Още през първите месеци от ръководството на партията са убити десетки хиляди българи, а точният брой на изгубилите живота си и до през днешния ден е незнаен.

“Историята е да се помни и да не се повтаря. Никоя власт, пристигнала принудително и погубила човешки ориси, не заслужава да бъде насърчавана. Датата 9 септември не трябва да се трансформира в ден за прослава на предишното, а в мотив за диалог, че нито една идеология не стои по-високо от целостта и единението на българския народ. Ако умно се извиним с насилието, ще завещаем мир на децата си.”, съобщи Борис Бонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР