Независимият депутат , която напусна партията Възраждане, отправи критики към

...
Независимият депутат , която напусна партията Възраждане, отправи критики към
Коментари Харесай

Гунчева: Лидерът на Възраждане безконтролно харчи партийната субсидия

Независимият народен представител, която напусна партията " Възраждане ", насочи рецензии към някогашните си сътрудници и водача на партията за безотговорно харчене на партийната дотация.

В студиото на  " България заран "  тя показа, че най-вероятно болничният ѝ ще бъде удължен, защото ѝ следва интервенция. След това, в случай че Народното събрание още съществува, ще се върне като самостоятелен народен представител, защото има дела, за които ще се опита да направи нещо.

" Основните бяха, че кадровата политиката на партията е доста неправилна. Не се търсят хора, които да могат да вземат участие в държавното ръководство, които да са лоялни и правилни на водача. В партията всичко се върти единствено към ръководителя ѝ. Макар и в този момент да дава резултат, в случай че партията успее да превземе властта, това ще провокира доста проблеми за цялата страна ", сподели депутатът за .

Гунчева добави, че в случай че това не се промени, не мисли, че ще има добър край.

" Виждам, че Демократична България, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия споделиха, че ще се опитат да сформират държавно управление, само че наблягам че 47-ото Народно събрание е изчерпало публичното и политическото доверие в себе си. Виждаме, че в този парламент има хора, които не желаят да работят дружно. За да могат да се одобряват закони, с цел да може да има едно устойчиво ръководство, всички депутати би трябвало да са ориентирани единствено към това. В момента даже първичната коалиция се разпадна. Има 3 партии, които изрично желаят избори и ще работят за това. Не мисля, че може да има непоклатимост в сходен парламент, тъй че не бих подкрепила сходно държавно управление ", разяснява тя.

Гостът съобщи, че категорично не би подкрепила държавно управление на Демократична България с министър председател от " Продължаваме промяната ", защото ще бъде извънредно неработещо и няма да получи нужната парламентарна поддръжка. 

" За мен най-доброто решение е програмно държавно управление от специалисти, само че за това би трябвало да има национално единодушие и поддръжка на всички парламентарни сили. Едва тогава би могла да се получи някаква непоклатимост ", уточни тя.

Гунчева отправи послание към почитателите си да мислят първо за България, а не за партийните ползи и за избрани персони, защото никой не е по-голям от България.

" Бъдещето е такова, каквото ние си го създадем като народ. За страдание, 32 години ние към момента не осъзнаваме какво желаеме. Хвърляме се от план на план, от политик на политик, имаме вяра в идоли и в един миг всички се разочароват. Трябва да осъзнаем, че сме един народ и бъдещето си би трябвало да го изградим дружно, а не като се дразним между тях ", настоя самостоятелният народен представител.

Според нея отиваме към нови предварителни избори.

" ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане " ще бъдат спечелили от последващи избори. Най-лошият вид е да влезем в серпантина от избори. Вече виждаме и каква е рецесията. Една тежка зима ни чака и ще има поредност от служебни кабинети и избори, до момента в който най-после осъзнаем какво желаеме от политиците ", заключи Гунчева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР