Независимите гласоподаватели в Ню Хемпшир могат да провалят надеждите на

...
Независимите гласоподаватели в Ню Хемпшир могат да провалят надеждите на
Коментари Харесай

Високата избирателна активност в Ню Хемпшир застрашава преднината на Тръмп в социологическите проучвания, казват експерти

Независимите гласоподаватели в Ню Хемпшир могат да провалят очакванията на някогашния президент Доналд Тръмп да подпечата третата си номинация за президент на Републиканската партия във вторник, споделиха специалисти пред The ​​Post.

Несвързаните гласоподаватели в щата - 344 335, доста повече от републиканците или демократите - съставляват сериозен риск за възможностите му за решаваща победа, сподели анализаторът на Републиканската партия Райън Гирдуски пред The ​​Post.

„ В Ню Хемпшир самостоятелните могат да гласоподават на първичните избори на всяка партия “, сподели Гирдуски. „ Много от тях са лявоцентристки гласоподаватели, тъй че оттова се опасява. Ако се появят задоволително от тях, те биха могли да оказват помощ за ръководството на страната за Хейли.

Той продължи: „ Може би няма да загуби Ню Хемпшир във вторник, само че с огромен приток на самостоятелни играчи може да се приближи до тъждество. И като де факто титуляр за републиканците, това не е добра наклонност за някой, който твърди, че първичните изб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР