Независими американски изследователи на Антарктика са публикували в интернет интригуващи

...
Независими американски изследователи на Антарктика са публикували в интернет интригуващи
Коментари Харесай

Сензационна и загадъчна находка в планините на Антарктида

Независими американски откриватели на Антарктика са разгласили в интернет завладяващи фрагменти, които съгласно тях служат като доказателство, че на този тайнствен континент е скрита база на извънземни или на някаква антична мощно развита цивилизация.

Изследователите съобщават, че всички тези снимки са направени още през 2017 г. с помощта на руски спътник и едва по-късно те се появяват в социалната мрежа Фейсбук. Обаче, за някого, всички тези данни явно са изглеждали твърде очевидни доказателства за съществуването на извънземни и затова интригуващите материали скоро са премахнати от интернет.

Въпреки това, ще е наивно да се предполага, че в мрежата няма да се намери нито един човек, който да не копира такива ценни данни на компютъра си. И затова теоретиците на конспирацията в момента разполагат с тези редки фотографски и видео кадри, които им позволяват да анализират какво толкова интересно и „ забранено “ е заснел руският спътник преди две години и да направят съответните заключения.



Изследователите открили на тези снимки (вижте видеото) не само загадъчни структури, подобни на база на извънземните, пирамида, но и следи от арийския езотеричен знак - свастиката. В момента уфолозите продължават да изследват планинските вериги на Антарктида, пазещи великите тайни на миналото или дори непознатото за нас настояще.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР