Незапомнен в историята декември предстои пред ЦСКА. Футболният съюз реши

...
Незапомнен в историята декември предстои пред ЦСКА. Футболният съюз реши
Коментари Харесай

Кошмарен декември за ЦСКА и Лудогорец

Незапомнен в историята декември следва пред ЦСКА. Футболният съюз реши -„ червените” да изиграят 10 мача за 30 дни. Заради отсрочените три дуела при започване на сезона централата взе решение всичко да се струпа едновременно до края на годината.

Същото важи и за „ орлите “, отлагали при започване на акцията мачове от елита поради ангажимент в Европа, програмата им включва 9 дуела за 27 дни.

Ужасяващата серия за „ алените “ започва на 20 ноември с домакинство на Арда След това е евродвубоят против Бодо Глимт в Лигата на конференциите в четвъртък. Ще изминат три дни и ЦСКА би трябвало да гостува на Лудогорец. Само 72 часа по-късно е семейството на окомотив (Сф). Кошмарната серия продължава с мач против Пирин в Благоевград. Така пред отбора се събират три дуела за седмица.

Черешката на тортата е последният евромач против Рома. И още веднъж седмица с три срещи – Черно море в София, Локомотив (Сф) най-вероятно на “Васил Левски” и Лудогорец на “Армията”. Финалът на маратона е два дни преди Бъдни вечер - посещение на Арда в Кърджали.

Треньорът на „ алените “ Стойчо Младенов непрестанно сигнализира, че тимът е изтощен. А идната пауза наподобява като тур с влакче на ужасите за ЦСКА. Най-голям призрачен сън е за чужденците, които се надяваха да си тръгнат за празниците още по средата на декември.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР