НЕЗАКОННО ВЛИЗАНЕ – Отстраняване на Mayorkas от поста на фона

...
НЕЗАКОННО ВЛИЗАНЕ – Отстраняване на Mayorkas от поста на фона
Коментари Харесай

Импийчмънт на Mayorkas заради граничната криза по-близо до реалността, Тръмп е избран за награда за мир и още водещи заглавия

НЕЗАКОННО ВЛИЗАНЕ – Отстраняване на Mayorkas от поста на фона на изменничество на публичното доверие изказвания за гранична рецесия по-близо до действителността.

ПРЕДУПРЕЖДИТЕЛНИ ЗНАЦИ – Атаката на някогашен върховен чиновник на Обама против външната политика на Байдън се връща в центъра на вниманието след убитите американски бойци.

„ ДОБЛЕСТИ УСИЛИЯ “ – Депутат от Републиканската партия номинира Тръмп за Нобелова премия за мир за „ историческа “ политика в Близкия изток.

КЪЩА ОТ КАРТИ – Фани Уилис предизвести, че срещите в Белия дом изискват „ доста задълбочено следствие “ от някогашния прокурор.

ГОЛЯМА РЕПУТАЦИЯ – Тейлър Суифт се причислява към елитната група спортни почитатели, води WAGs на Super Bowl като дама на Травис Келс.



 

ПОЛИТИКА

РЕКОРДНО ИЗПЪЛНЕНИЕ – Групи на Републиканската партия, свързани с Макконъл, набраха рекордните 95 милиона $ предходната година в борба за болшинство в Сената.

„ ДОКОСН...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР