Незаконно е магарета да спят във вани в Аризона. Звучи

...
Незаконно е магарета да спят във вани в Аризона. Звучи
Коментари Харесай

Защо нашите политици не могат да спрат да приемат абсурдни закони

Незаконно е магарета да спят във вани в Аризона. Звучи ли ви познато? Би трябвало. Този избор е единствено един от многото неуместни закони, които политиците съумяха да измислят. Има толкоз доста от тях – и толкоз доста от тях са толкоз неуместни – че книга за тези закони обиколи през 90-те години.

В Юта не можете да ловите риба от кон. Mobile, Алабама не разрешава продажбата на глупави струни. В продължение на десетилетия Кънектикът контролира подскачането - да, подскачането - на киселите краставички! Схванахте концепцията. Искате повече, има доста други онлайн.

Уви, това не са единствено исторически странности, нито кладенецът от недомислени хрумвания е пресушен. За един чук всеки проблем наподобява като гвоздей. И за прекалено много законодатели решението за всеки проблем - действителен или утопичен - е закон, който лимитира нашата независимост.

Наредбата за магаретата в Аризона, спящи във ваните, разкрива наклонността законодателите да реагират на всяко несъгласие, като се поддават на апела: „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР