Незаконно добити дърва и нерегистрирани превозни средства са засечени в

...
Незаконно добити дърва и нерегистрирани превозни средства са засечени в
Коментари Харесай

Незаконни дърва и нерегистрирани превозни средства са засечени при спецоперация

Незаконно добити дърва и нерегистрирани транспортни средства са засечени в хода на профилираната полицейска интервенция на територията на област Разград, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В частен дом в Костанденец, населяван от 55-годишен мъж, са открити 11 кубика „ акация “ без контролна държавна горска марка, съхранявани без позволение. 

В Исперихско са открити три нерегистрирани мотопеда. Два от случаите са засечени в самуилското село Владимировци, а третият – в Желязковец. 

Две обири са разкрити от чиновници на Районните ръководства в Кубрат и Исперих. В село Подайва от двора на джамията е липсващ черен на цвят велосипед, благосъстоятелност на малолетно момче от Печеница. В резултат от подхванатите издирвателни дейности е открито, че причинител на действието е 35-годишен мъж от селото. Жена на 57-годишна възраст от Кубрат е присвоила нелегално сумата от 400 лева Парите били в портмоне, изгубено от 22-годишна жена от Савин.  

Общо 13 контролно-пропускателни пункта бяха построени през днешния ден от екипи на жандармерия, охранителна и престъпна полиция със задачата да реализират цялостен надзор над автомобилния поток. Мобилни екипи направиха инспекции в игрални зали, казина, автоморги, заложни къщи, питейни заведения, паркове и сборища на лица от дейния престъпен контингент, показват още от ОДМВР в Разград.

В хода на интервенцията по противопоставяне на битовата престъпност са тествани 323 души и 297 моторни транспортни средства. За установени нарушавания са формирани 27 акта и 31 фиша. Образувани са две досъдебни производства, две бързи производства и три инспекции. Профилактираните лица от дейния престъпен контингент са 14, допълват от полицейската дирекция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР