Незаконен пункт за изкупуване на стари автомобили е установен в

...
Незаконен пункт за изкупуване на стари автомобили е установен в
Коментари Харесай

Полицаи влязоха в имота на радомирчанин и се шашнаха от видяното

Незаконен пункт за изкупуване на остарели коли е открит в Радомир, оповестиха от полицията. Служители от районно управление (на МВР) – Радомир ревизирали парцели, благосъстоятелност на 60-годишен мъж и на 32-годишна жена, употребени от локалния гражданин Борис Любенов /37 г./. Униформените открили, че се прави активност без лиценз по изкупуване на боклуци от черни и цветни метали.

Иззети са 15 излезли от приложимост автомобила, 4 мотора, една скоростна кутия и брони от разнообразни марки коли. Пунктовете, където Борис изкупува металните боклуци, са в ромската махала. Многократно той е глобяван и продължава да не се преценява със законите, разясняват радомирци, които живеят наоколо до пунктовете. Започнато е досъдебно произвеждане по член 234 „ б “, алинея 1 от Наказателен кодекс и работата продължава под управлението на прокуратурата.

Само преди седмица Борис Любенов бе наказан от Радомирския областен съд на една година отнемане от независимост с тригодишен изпитателен период, санкция от 5000 лв. и отнемане от право да упражнява комерсиална активност за период от една година. За близо три години той е изкупил 69 т остарели негодни коли за 16 830 лв.. Съдът лиши в интерес на страната 69 леки автомобила. Присъдата обаче не е влезнала в действие, защото Борис Любенов има право на обжалване пред Окръжен съд в Перник
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР