Незаконен превоз на пътници. Хора с личните си коли, без

...
Незаконен превоз на пътници. Хора с личните си коли, без
Коментари Харесай

Фалшиви таксита возят пътници без лиценз и контрол, но срещу пари

Незаконен транспорт на пасажери. Хора с персоналните си коли, без какъвто и да е било лиценз за таксита и без касов уред возят пасажери против възнаграждение.

Евтин транспорт в града. Това предлага руска компания за транспорт на пасажери у нас. Екип на NOVA взема решение да ревизира. Поръчваме такси от центъра на София до летището. При идването на колата откриваме първото нарушаване - автомобилът не е означен като такси. „ Повечето са си естествени коли, като моя. Данъци не плащаш, нищо не плащаш. Малко е, както се споделя, „ Welcome to Bulgaria ”, разяснява водачът.

Върховен административен съд забрани споделените пътувания в България

Колата не е оборудвана с касов уред, няма и карта на лидера. Получаваме информация от човек, работил във компанията, че компанията е в сивия бранш. „ Абсолютно никакви условия няма към водача. По никакъв метод не са ме карали да подпиша каквото и да било. Аз съм ходил в офиса тъкмо веднъж, и то тъй като имах проблем със самото приложение ”, споделя човек, работил във компанията, поискал да остане неизвестен.

Решаваме да проверим. Наше подставено лице кандидатства за работа. По негово предпочитание срещата е в офиса на компанията. Става ясно, че не са нужни никакви документи, с изключение на шофьорска брошура. Получава и указания какво да направи, ако го спре полиция. „ Значи в случай че Ви спрат служители на реда, Вие няма да казвате, че правите таксиметрова активност. Само в случай че кажете " Аз правя таксиметрова активност ”, което не е напълно по този начин, а нямате лиценз и касов уред нямате - ще имате огромни проблеми ", споделя жена от компанията.

Глобата за водач, който бъде заловен да прави нерегламентиран транспорт, е 1 500 лева Освен това се смъкват и номерата на автомобила за период от 6 месеца

Комисията за защита на конкуренцията ревизира дали съветската компания прави нелоялна конкуренция на българския пазар.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР