Незагасена цигара е една от предполагаемите причини за пожара в

...
Незагасена цигара е една от предполагаемите причини за пожара в
Коментари Харесай

Причината за пожара в психодиспансера в Бургас вероятно е незагасена цигара

Незагасена цигара е една от хипотетичните аргументи за пожара в психодиспансера в Бургас. Огънят в постройката докара до среднощна евакуация на десетки пациенти. 

Дежурният личен състав и пациентите се изтеглят

В устойчиво положение е единственият потърпевш от пожара пациент. 51-годишният мъж е бил обгазен от дима и настанен в болница, само че се чака през днешния ден да бъде спретнат в центъра за психологично здраве.

Благодарение на съответната реакция на лекари, личен състав и пожарникари огънят е овладян бързо и вредите не са огромни. Пациентите от одимения етаж са преместени в други елементи на центъра. Сградата е държавна благосъстоятелност, само че и от общината ще оказват помощ за осъществяване на незабавен ремонт. 

Днес ще бъде изработен оглед за уточняване на аргументите за случая. 
„ Предвид спецификата на заведението, поради това че, не е почнало от ел. инсталацията, допускаме, че е външен източник на запалване “, сподели шефът на пожарната в Бургас Николай Николаев.

Със сигурност не е тръгнал от ел. табло, сподели пред bTV шефът на пожарната в Бургас

Няма съществени проваляне по постройката на Центъра за психологично здраве.

„ В стаите няма провали. Така че уповавам се и благодарение на общината бързо да възстановим това, което се е случило тук, с цел да може да се употребява деветия етаж. Центърът за психологично здраве е единственото лечебно заведение, в което се лекуват психичноболни пациенти в цяла Бургаска област, 13 общини насочват сходни пациенти към нас и ни е нужна всяка стая и всяко легло “, разяснява шефът на психодиспансера Надя Желязкова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР