Незабравими изяви имала Камелия в зората на кариерата си. Малко

...
Незабравими изяви имала Камелия в зората на кариерата си. Малко
Коментари Харесай

Камелия С Шокира Всички С Разказ От Миналото

Незабравими изяви имала Камелия в зората на кариерата си. Малко преди да се снабди с национална популярност, русокоската, която журира в „Гласът на България“, трябвало да се помирява с участия в далечната провинция, да пее на фамилни тържества, както и да пътува с рейсове и влакове, а от време на време и на стоп.

Камелия постоянно е разказвала с усмивка за това време. Покрай появяването си в сериала „Скъпи наследници“ певицата си спомни и шокиращия случай, в който трябвало да пее в ремарке.

„Да пея в каруца, не беше оригиналност за мен. Само че беше студено и конят леко се плашеше и дърпаше, а аз от горната страна на каруцата танцувам“, споделя Камелия за присъединяване си в сериала на бТВ, написа „Уикенд“. Опит натрупала при започване на кариерата си, когато била гост-звезда на една женитба.

„Е, оказа се, че сватбата е на стадион. Женят се младежи от един различен етнос и аз съм звездата на тяхното празненство. На средата поставено едно ремарке и на него застлан килим. И стълбички поставени. Трябваше да се кача от горната страна. И аз пея, то се мърда в ритъм… По едно време ме хванаха да ме разнасят като мечка на синджир, да ме видят роднините. Някой ми дава 2 лв., различен – 5“, описа през смях Камелия.

Тя призна, че тогава много се шокирала, само че пък като минало време, с другари й Цветин си спомняли с усмивка тази неуместна обстановка.

КАМЕЛИЯ – МОКРИЯТ СЪН НА БОЖИНКАТА

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР