Незабелязаното завземане на тази ключова позиция е станало докато, според

...
Незабелязаното завземане на тази ключова позиция е станало докато, според
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Агенти на Пригожин са в Красногорск, административното сърце на Москва. Помагат му от ГРУ?

Незабелязаното завладяване на тази основна позиция е станало до момента в който, съгласно публични съветски източници като ТАСС, твърдяха, че Пригожин договаря с президента на Беларус Александър Лукашенко, който го бил убедил да спре настъплението към Москва и Червения площад. Дори се твърдеше, че е реализирана сделка и вагнеровци са спрели близо до съветската столица.

 

При новото развиване на обстановката досегашният другар на Путин и безжалостен зложелател на военния министър Шойгу към този момент е в позиция да диктува своите условия на Кремъл. Това научи Фрог нюз от дипломатически източници в Русия.

 

Смята се, че на Пригожин оказват помощ офицери от Военното разузнаване (ГРУ), които бяха упреквани, че са се провалили с информациите за въоръжението, тактиката и тактиката на Украйна във войната с Русия.

 

Най-вероятно те вземат участие в „ Похода на справедливостта “ на „ Вагнер “ с концепцията да бъде свалено това държавно управление и да се възцари ново ръководство, което да стартира договаряния с „ груповия Запад “ и Киев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР