Незабавно затваряне на външните граници на ЕС, затворени центрове за

...
Незабавно затваряне на външните граници на ЕС, затворени центрове за
Коментари Харесай

Борисов го е страх, че Западна Европа ще вземе еврофондове от Източна заради мигрантите

Незабавно затваряне на външните граници на Европейски Съюз, затворени центрове за бежанците, които са към този момент в Европейски Съюз, изнесени центрове наоколо до точките за спор – това ще предложи България на изключителния неофициален съвет на Европейски Съюз, който ще се организира на 24 юни, по думите на премиера Бойко Борисов . Припомняме, че в края на идната седмица ще се състои и формален Съвет – на 28 и 29 юни.
Пред всички споделих на Себастиан (бел. ред. – Курц, австрийският премиер): " Как си представяш да ти дам трасе да върнеш бежанци в България (бел. ред. – поради регистрация по произход) ", похвали се Борисов с достиженията си на Европейските препоръки..
Припомняме, че , отвън седемгодишната бюджетна рамка, като квалифицирано болшинство – най-малко 55% от страните-членки, само че представляващи най-малко 65% от популацията на Европейски Съюз. Ако това бъде утвърдено, , като описаното нагоре в текста.
Винаги съм държал една и съща позиция на всички Съвети на Европейски Съюз през последните три години във връзка с миграцията. Аз споделих за пръв път, че би трябвало да създадем центрове за убежища наоколо до споровете. Тогава ме упрекнаха, че това ще е от изгода на Турция, само че в Йордания има 2 млн. бежанци и те чакат да се върнат в Сирия. Това съобщи министър-председателят, който приказва пред Народното събрание, откакто беше свикан от Народното събрание да обясни каква е позицията на България по отношение на бежанската рецесия.
Първа точка, която съм защитавал, е неотложно затваряне на външните граници на Европейски Съюз, акцентира министър председателят. Всички имаме опит с наводненията – първо би трябвало да се спре вълната, след това да се почиства, ремонтира, да се оказва помощ, добави той.
Борисов направи и нормалното лирично отклоняване, в което напомни по какъв начин изглеждала Сирия и по какъв начин Тони Блеър се извинил на Ирак, само че това нямало да го възвърне. Износът на народна власт в Арабския свят, който беше изработен и от Европейски Съюз, се оказа цялостен неуспех, съобщи министър председателят, който очаквал на срещата сред Доналд Тръмп и Владимир Путин да се приключи войната в Сирия.
Споразумението за бежанците сред Европейски Съюз и Турция би трябвало да работи – другояче и за България има риск, акцентира водачът на ГЕРБ. Според него имало опити да влизат мигранти – по 25, 30 души, които Турция незабавно си вземала поради това съглашение. Освен това, Борисов щял да даде на " сътрудника Ципрас " записи от термокамери по границата по какъв начин влизали мигранти през тяхната граница. " Те са получили големи пари от Европейски Съюз, а имат всичко на всичко върнати трима души в Турция ", сподели министър председателят. И акцентира, че икономическите мигранти би трябвало да се връщат откъдето са пристигнали – България не желае такива мигранти.
Борисов сподели и, че " с изключение на за ликвидиране и войни не са учили, друго не знаят ", визирайки особено афганистанците, които по този начин били научени поради " колониалната политика ", като също така били от друга вяра. Премиерът сподели и, че всеки търсил метод да преодолее оградите и че нищо не подсигурило, че в случай че в този момент България се съгласи да вземе 1000-2000 души, нямало да се постанова да вземе още повече в бъдеще.
С наслаждение ще пристигам всякога, само че не по този начин истерично – неотложно да пристигна. Поканете ме, като не дойда, тогава ме нахокайте – в случай че няма да е единият ден, ще е другият , приключи Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР