Незабавно са били освободени членовете на Съвета на директорите на

...
Незабавно са били освободени членовете на Съвета на директорите на
Коментари Харесай

В 5 без 10: Опакованата в червено ДКК слага хора до Нинова начело на ключов завод за взриватели

Незабавно са били освободени членовете на Съвета на шефовете на " НИТИ " ЕАД - Делян Начев, Стефан Колев и Кристина Цветкова, чийто мандати бяха до 2025 година. Освободените членове на Съвета на шефовете не се освобождават от отговорност, се акцентира в протокола от съвещанието, оповестяват от OFFNews.

За нови членове са определени Румяна Друмева и Константин Радонов като представители на страната и Борислав Ангелов като самостоятелен член. Друмева става Изпълнителен шеф на “НИТИ”. Борислав Ангелов - за ръководител на директорския съвет, Константин Радонов - за негов зам.-председател.

Опакованата в алено ДКК поставя хора на Българска социалистическа партия в “НИТИ”

Оказва се, че промяната на “хората на Кирил Петков” в Държавната консолидационна компания с близки до Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия фрагменти не е инцидентна. На изпроводяк, тъкмо преди да завърши ръководството на лидерката на левицата на Министерството на стопанската система и в последните й дни като вицепремиер, същата тази ДКК поставя фрагменти на Българска социалистическа партия и в “НИТИ”.

Румяна Друмева е ръководител на Общинския съвет на Българска социалистическа партия - Казанлък.

Константин Радонов е наследник на Емилия Масларова, която също е обвързвана с Българска социалистическа партия.

“НИТИ " ЕАД е основан като институт за разработка на военни произведения през 1962 година, а сега е водещ иновационен и софтуерен център, в който се създават и създават произведения с военно предопределение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР