Незабавно е извършена проверка на място и кутията, която е

...
Незабавно е извършена проверка на място и кутията, която е
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман: Опасно ли е това ел. табло в училище в ж. к. Меден рудник

Незабавно е осъществена инспекция на място и кутията, която е захваната за оградата на учебното заведение, е обезопасена

За рисково оборудване, произвеждащо ток, в двора на Средно училище  " Петко Росен ", сигнализира четец в рубриката ни " Вашият сигнал до ФЛАГМАН ". Видеоклипът с проблематичната железна касета на ел. табло наподобява много ужасно и е публикуван и в обществените мрежи. 

Той е сниман от младежи от ж. к. " Меден рудник ", които клатят мощно останките от металната кутия с пръчка и от триенето се създават искри.

Флагман.бг разбра, че видеото е дело на бивши възпитаници, които прекарвали свободното си време в двора на учебното заведение. Незабавно е осъществена инспекция на място и кутията, която е захваната за оградата на учебното заведение, е обезопасена. 

" Става дума за слаботоков кабел, който стърчал от остаряла касета, децата са я удряли и затова хвърчали искри. Обезопасена е още нощес при сигнала към нас, а към момента вече е отстранена напълно дружно с кабелите. Искам единствено да уточня, че не е била рискова по никакъв метод за хората. Кутията е излязла от приложимост, под нея вървяла остаряла мрежа на кабелни оператори. Била е хваната към оградата на учебното заведение и момчетата са удряли с пръчка върху метала, от което се получават тези искри ", сподели пред Флагман.бг Магдалена Манолова, териториален шеф към Община Бургас, който дава отговор за ж. к. " Меден рудник ".

 

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР