Незабавно да бъде освободен лекарят, който уби Жоро Плъха в

...
Незабавно да бъде освободен лекарят, който уби Жоро Плъха в
Коментари Харесай

Незабавно да пуснат доктора в Пловдив, озъби се Джамбазки

Незабавно да бъде освободен лекарят, който умъртви Жоро Плъха в отбрана на собствеността си. За това упорства евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки по отношение на ареста на лекар Иван Димитров в Пловдив.

Джамбазки: " Настоявам за незабавното освобождение на Иван Димитров, анестезиолог - арестуван за ликвидиране в Пловдив. Настоявам за незабавното снемане на всички обвинявания против него. С наслаждение ще покрия всички разходи по организирането на допустимо най-хубавата адвокатска отбрана на лекар Димитров. "

В пост в обществените мрежи Джамбазки показва, че ромът Жоро Плъха от Столипиново е остарял познайник полицията с дълго престъпно досие. От друга страна доктор Димитров е почитат доктор - анестезиолог, който всекидневно избавя човешки животи.

Мнението на евродепутата е, че докторът е работил в изискванията на неизбежна самозащита. Това е " един юридически институт, който ние от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ от години настояваме да бъде уголемен ", изяснява Джамбазки.

" Заради този и хилядите други сходни " произшествия ", в които нарушителите - рецидивисти вкарват почтени българи в пандиза, патриотите от Вътрешна македонска революционна организация още при започване на другата седмица ще предизвикват публичен спор за законодателни промени в Наказателен кодекс, които ще изискват въпросът към неизбежна самозащита да бъде уголемен в Наказателния кодекс на Република България.

Припомняме, в Пловдив през днешния ден има оживен митинг в отбрана на доктора. Граждани и негови сътрудници упорстват той да бъде освободен. Утре в регионалния град също ще има митинг. Очаква се недоволстващите да бъдат хиляди. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР