Незабавните оставки на Иван Гешев и Борислав Сарафов поиска съпредседателят

...
Незабавните оставки на Иван Гешев и Борислав Сарафов поиска съпредседателят
Коментари Харесай

Христо Иванов поиска незабавните оставки на Иван Гешев и Борислав Сарафов

Незабавните оставки на Иван Гешев и Борислав Сарафов изиска съпредседателят на “Демократична България ” /ДБ/ Христо Иванов. В изявление за „ БНР “ той съобщи, че изказванието, че описът “Магнитски ” нараства с помощта на положителната работа на прокуратурата, е „ безочливост, граничеща с някакъв мисловен проблем “ .

За Иванов новата порция със наказания е израз на голям избор на съмнение към българските правоохранителни институции. Според него бездействието на прокуратурата е докарало страната до положение на полувменяемост. Той отново напомни, че Васил Божков е направил изказвания за предоставяне на подкупи , които по този начин и не са били разследвани.

Според водача на “Да, България ” от години насам ГЕРБ и Движение за права и свободи не позволяват нито една промяна в прокуратурата .

“Изпитвам мъчително възприятие на позор, слушайки борисовите неадекватности през вчерашния ден. Как ще бъде потвърдено, че не е вземал подкупи от Божков, като това не се проверява? И кой въобще би повярвал на следствие на Гешев, откакто прокуратурата пази Борисов от отговорност? “ попита Иванов.

Той дефинира обединяване “Продължаваме смяната “ – „ Демократична България ” като доста мощен сигнал към българските гласоподаватели , че двете партии са подготвени да носят отговорност . Според него страната ни изпада в тежка рецесия , която се задълбочава от обстоятелството, че не можем да излъчим устойчиво държавно управление .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР