Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата ще е

...
Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от държавата ще е
Коментари Харесай

ГЕРБ иска незабавен мораториум върху тегленето на нов дълг

Незабавен мораториум върху тегленето на дълг от страната ще е едно от първите оферти на ГЕРБ в Народното събрание, разгласи водачът на партията Бойко Борисов пред медиите в Арбанаси. Срещата беше предавана и във фейсбук.

Той увери, че те се отнасят най-добронамерено към съставянето на държавно управление, само че новият кабинет самичък би трябвало да реши би трябвало ли ни, или - не, дълг, в случай, че тегленето му сега е неизгодно.

Борисов акцентира, че най-важно е в този момент да се концентрира вниманието към бюджета за идната година.

Да им дадем късмет, да работят напред, сподели той по отношение на бъдещото ново ръководство. И увери, че всички положителни оферти за бюджета ще бъдат подкрепени в Народно събрание от ПГ " ГЕРБ ".

Лидерът на групировката очерта три съществени рецесии, в които се намира сега страната ни - миграционна, коронавирус и финансово-икономическа. Към това той прибави, че всеки понеделник, по думите му, се тегли по половин милиард лв. дълг, без да се знае защо, и задлъжнялостта, съгласно него, е към този момент към четири милиарда лв..

Нямало да вършат атомна централа в " Козлодуй ", а ще вършат атомна централа - това са смели оферти за бъдещето, продължи Борисов с разбор на договарянията за съдружно съглашение.

Незнанието мога да го оправдая, от кое място да знаят, че сме нараснали с 30 години напред живота на 5-и и 6-и реактор на " Козлодуй ", ще ревизират и ще се уверят, че е по този начин, разяснява Бойко Борисов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР