Нейтън Уейд, специалният прокурор, водещ делото за намеса в изборите

...
Нейтън Уейд, специалният прокурор, водещ делото за намеса в изборите
Коментари Харесай

Прокурорът на Тръмп Нейтън Уейд се оттегли след бомбени обвинения за афера с Фани Уилис — и не отрече срещата

Нейтън Уейд, специфичният прокурор, водещ делото за интервенция в изборите срещу Доналд Тръмп в Джорджия, не отхвърли, че е имал спекулация с неговия началник, Фани Уилис, когато беше видян в четвъртък за първи път, откогато бомбените обвинявания излязоха нескрито.

Уейд, който наподобява намерено носеше револвер, отхвърли да отговори, само че също по този начин не отхвърли, когато беше запитан от The Post дали е похарчил някои от $654 000, които е спечелил, работейки по случая Тръмп, с цел да вземе Уилис на обилни пътувания.

Уилис е окръжният прокурор на окръг Фултън, който повдигна обвинявания за интервенция в избори против някогашния президент и 18 съобвиняеми.

Тя нае Уейд, нейния хипотетичен скришен ухажор и частен юрист от основаната в Атланта компания Wade & Campbell, с цел да следи случая в края на 2021 година

Специалният прокурор дойде в адвокатската си адвокатска фирма отвън Атланта, Джорджия в сребристо Audi A8 L 4.2 Quattro — ново оценено на повече от $100 000 — към 13.45 ч. в четвъртък.

Облечен в мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР