Нейт Диас сподели, че мисли единствено за реванш срещу Хорхе

...
Нейт Диас сподели, че мисли единствено за реванш срещу Хорхе
Коментари Харесай

Със сигурност ще има реванш за пояса най-голям гадняр

Нейт Диас показа, че мисли само за реванш против Хорхе Масвидал за прозвището " най-големия гадняр " в осмоъгълника. Както е известно, лекарите не разрешиха на Диас да продължи след края на 3-ия рунд от главната борба на UFC 244 в " Медисън Скуер Гардън ", Ню Йорк.

" I didn't get to baptize Nate, so we're going to run it back. " @GamebredFighter wants to do it again #UFC244 pic.twitter.com/Ov3lSsBLmF
— ESPN MMA (@espnmma) November 3, 2019

" Ако си най-коравият, най-големият гадняр, то би ли приел такава победа? Победа е, хубаво, почтена борба, само че не е приключен спор. Хорхе знае, че можех да продължа, бях подготвен за още екшън. Това е проектът ми, единствено за това мисля. С наслаждение бих се изправил против него още веднъж, единствено това желая да направя ", изясни Диас.Самият Масвидал също изрази подготвеност да организира реванш, просто не е сигурен по кое време тъкмо ще се случи.

" He got the job done like he was supposed to so right on to Jorge! "

Nothing but respect from Nate Diaz to Jorge Masvidal. #UFC244 pic.twitter.com/oFXTQRTOtW
— UFC on BT Sport (@btsportufc) November 3, 2019
" Аз съм най-амбициозният войник и не желая нищо странично да лишава от лаврите ми. Не желая някой да се спъне и да падне, с цел да го победя. Не съм подобен. Искам да завършвам борбите си и да изпращам съперниците в друго измерение. Със сигурност ще създадем реванш, само че не знам по кое време. Ще се случи в някакъв миг, това е несъмнено ", безапелационен е новият притежател на пояса за " най-големия гадняр ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР