Колийн Рууни наруши мълчанието относно съдебната битка на „Уагата Кристи“ срещу Ребека Варди

...
Нейното онлайн издирване – което включваше публикуване на неверни истории
Коментари Харесай

Нейното онлайн издирване – което включваше публикуване на неверни истории и ограничаване на това, кой може да ги види – предизвика сравнения с Агата Кристи, известната авторка на криминални романи.

Припомняйки си предната вечер, Руни каза в интервю за британския Vogue: „Започнах да мисля какво ще правя. Просто исках тези истории да спрат.

„Така че аз започнах да пиша това, което исках да кажа и след това на следващата сутрин го пуснах там. Това беше началото на нещо, което никога не бих очаквал."

Варди се опита да съди своя колега от WAG за клевета.

Процесът срещу Уагата Кристи - обяснено

Впоследствие се разпали драмата в социалните медии високопоставен процес за клевета - и Варди беше осъден да плати съдебните разноски на Рууни, след като загуби делото.

Тя каза, че са "в един и същ свят" - така че смяташе, че Варди ще защити по подобен начин неприкосновеността на личния живот на семейството .

Въпреки че Варди „не беше приятел“ и те „никога не общуваха“, Рууни каза, че никога преди не се е карала с партньор на друг футболист.

„Никога не съм била в съдебно дело преди, така че за мен беше страшно", каза тя.

"Какво ужасно преживяване."

"Беше толкова трудно в тази съдебна зала", продължи тя, „особено като я гледам на трибуната. Беше доста болезнено. Чувствах се неспокоен."

Прочетете още:
Излъчващият сър Майкъл Паркинсън почина
Брус Спрингстийн отмени датите на турнето

Руни каза, че текстови съобщения, разкрити в съда между Варди и нейния бивш агент Каролайн Уат, в който те говориха за покойната й сестра Роузи, която почина от синдрома на Рет през 2013 г. на 14 години, „ме порази“.

Тя също така говори за гардероба си за процеса.

„Предпочитам да похарча пари за празничен гардероб, отколкото за съдебен гардероб“, каза тя, добавяйки, че след като е счупила крака си няколко седмици по-рано, който все още е бил в медицински ботуш по време на процеса , тя купи няколко чифта панталони.

Съпругът й занесе нейната чанта Fendi в съда за нея на първия ден и продължи да го прави всеки ден след това. „Мисля, че това беше суеверие нещо", каза тя.

Изображение: Чантата придоби повече популярност от медицинския ботуш на Колийн

Рууни също разкри, че процесът е повлиял на връзката им по онова време.

"Той ги подкрепяше, знаете ли , но си взе своето. През цялото време той повтаряше „Не се притеснявай, ще се оправиш“. Но имаше определени моменти, в които имахме разногласия. Не по случая, но щеше да ми се подразни, защото бях доста сприхав. Знаеш ли, нямах време за него. Загубих фокуса си."

Тя наскоро се снима за нов документален филм от три части на Disney+ за съдебното дело.

"Чувствах се като всички други са говорили за това освен мен", каза тя. „И това е моята история, която трябва да разкажа."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР