„Нейното мнение е безполезно“: Мегин Кели е изправена пред негативна реакция, след като твърди, че Мишел Обама не „харесва Америка“, докато обсъжда възможността бившата първа дама да се кандидатира за президент през 2024 г.

...
Медийната личност Мегин Кели твърди, че Мишел Обама не
Коментари Харесай

Медийната личност Мегин Кели твърди, че Мишел Обама не „ като Америка“, докато предоставяше коментар за гост в предаване на Newsmax относно някои скорошни съобщения, че бившата първа дама би била основен претендент, ако се кандидатира за президент през 2024 г., за да замени Джо Байдън.

Кели направи тези забележки по време на поява във вечерното кабелно предаване „Eric Bolling The Balance“, след като Болинг я разпита относно статия във Washington Times, съобщаваща как някои демократи казват, че Обама има „това фактор“, за да стане президент.

Въпреки че широко се съобщава, че Мишел Обама заяви, че никога няма да се кандидатира за президент, Кели и Болинг се забавляваха с идеята. - Лигата за клевета срещу Илон Мъск, отблъсква критиките

Кели формулира някои неоснователни твърдения, че Обама все още „контролира“ Белия дом от сенките.

„Аз Мисля, че Мишел Обама се възприема като спасителна фигура от демократите. Тя обаче ще мотивира и републиканците. И съм сигурна, че тя ще каже: „Аз ги мотивирам, защото всички те са расисти.“ Не, това е, защото не харесвате Америка“, твърди Кели.

След това Кели стартира в анализ на слаб характер, за да подкрепи нейното твърдение, като обсъди нежеланието на Обама да носи косата си къдрава по време на времето й като първа дама поради расизъм. Тя също така посочва името на Опра Уинфри, за да обоснове това твърдение, като казва, че Уинфри се е превърнала в медиен гигант благодарение на американската подкрепа за нейното телевизионно шоу и тя е носела косата си „колкото, по дяволите, си иска“.

„Тази жена няма вяра в добротата на американците, поне не и ако имат малкото (R) след името си, за разлика от малкото (D),” каза Кели, докато твърди, че Обама дава приоритет на политическите си пристрастия, за да разбере как е подкрепена.< /p>

Забележките на Кели, подобно на много от нейните забележки, хванаха неприятностите на потребителите на социалните медии и я поставиха в разгорещена вода.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите .

„Нейното мнение е безполезно“, коментира някой друг.

Друг потребител каза за Кели, че тя „играе на най-малките общи знаменатели“.

„Уволнена от NBC за расизъм. Все още в това. Подло“, каза някой друг.

Кели беше уволнена от позицията си в сутрешното шоу в NBC News, след като направи колеблив преход там от Fox News, тъй като намекна, че е добре белите хора да носят черни лица за Хелоуин.< /p>

Оттогава тя започна свое собствено шоу, „The Megyn Kelly Show“, което се излъчва всеки ден на живо по SiriusXM. Тя също има някои гостувания в някои консервативно ориентирани кабелни новинарски предавания.

ЩРАКНЕТЕ ТУК, ЗА ДА ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР