Неймар вкара два гола и изпревари Пеле начело на вечната

...
Неймар вкара два гола и изпревари Пеле начело на вечната
Коментари Харесай

Неймар изпревари Пеле, вече е голмайстор №1 на Бразилия

Неймар вкара два гола и изпревари Пеле отпред на безконечната ранглиста на реализаторите за националния тим на Бразилия. Рекордът бе усъвършенстван при успеха над Боливия с 5:1 в международна подготовка.

31-годишният Неймар, който неотдавна подписа със саудитския " Ал Хилал ", пропусна дузпа през първото полувреме, само че се разписа на два пъти в 61-ата и 93-тата минута. Така към този момент има 79 попадения - две повече от Пеле.

Родриго също вкара два гола, откакто откри резултата в 24-ата минута и добави още един в 52-ата след прелестна асистенция от Бруно Гимараеш. Рафиня, който размени Антони в състава, бе прецизен за 2:0 секунди след началото на второто полувреме след подаване на Неймар, а Боливия стигна до почетно попадение посредством Виктор Албрего в 78-та минута.

Във вторник Бразилия гостува на Перу във втория кръг от квалификациите на зона КОНМЕБОЛ.

Уругвай също записа победа на старта, откакто надделя с 3:1 Чили като хазаин. За тима на Марсело Биелса, който записа първи триумф като селекционер, точни бяха на два пъти Николас де ла Крус и един път Федерико Валверде. 

За Чили вкара Артуро Видал.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР