Неймар ще стане играч на Барселона до 48 часа. Това

...
Неймар ще стане играч на Барселона до 48 часа. Това
Коментари Харесай

Неймар става играч на Барса до 48 часа

Неймар ще стане състезател на Барселона до 48 часа. Това разкриват източници от каталунския клуб, които са близки до договорката, пред локалните медии. От испанския първенец и сегашния клуб на футболиста Пари Сен Жермен са стигнали до съглашение всичко да бъде финализирано най-късно до края на работния ден в петък.

В това време ще има интензивни диалози на най-високо равнище сред управленията, с цел да се избистрят детайлите по реализирането на договорката. Ясно е и на каква стойност е оценена тя, без значение от метода на заплащане - 170 млн. евро.

Във въпросните два дни ще се изчистят детайлностите дали сумата ще бъде платена едновременно през 2020 година, дали ще бъде преведена на две вноски до 2021 година, дали Усман Дембеле ще е част от нея като непрекъснат трансфер и няма да се заплаща нищо, дали той ще премине единствено чартърен за един сезон на "Парк де Пренс ".

Както се вижда, въпросителните не са по никакъв начин малко, само че предвид на към този момент разгорещените диспути сред двата клуба, царува оптимизъм, че в този период всичко ще бъде официализирано. Ако това се случи, още на 31 август Неймар ще театралничи още веднъж с екипа на Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР