Неймар има слаби ангели и това не е тайна за

...
Неймар има слаби ангели и това не е тайна за
Коментари Харесай

Неймар поиска тройка с волейболни близначки

Неймар има слаби ангели и това не е загадка за никого.

Дори да има неустоима жена до себе си, той не може да устои на хубостта.

Наскоро още веднъж се събра със остарялата си обич Бруна Бианкарди и даже чества рождения си ден на 5 февруари с нея, само че паралелно с това не спирал да тормози близначките Кий и Кийт Алвеш.

Бразилецът ги заливал със известия, само че парашутът му не се отворил. Това призна по-популярната от двете сестри - Кий. 

„ Той си пишеше с близначката ми, преди тя да има връзка. След това тя стартира да се среща с някого и той спря. И какво смятате направи? Изпрати ми известие, като че ли двамата преди този момент не бяхме обсъждали неговите диалози с Кийт “, разкри хубавицата, която има собствен профил в платената платформа за фотоси OnlyFans.
 Най-горещата бразилска волейболистка дере гърло за Неймар и компания Най-горещата бразилска волейболистка дере гърло за Неймар и компания
И макар че там не се съблича гола, печели повече в сравнение с от спорта. Тя е и най-следваната волейболистка в света със 7,9 милиона почитатели в Инстаграм. Нейната сестра пък има 1,8 милиона.

View this post on Instagram
A post shared by Key Alves (@keyalves)

Когато те почнали да го отбиват, той имал предложение:

View this post on Instagram
A post shared by Key Alves (@keyalves)

„ Може пък и да се схвана с двете “.

Нападателят на Бразилия и Пари Сен Жермен очевидно си пада по близначки, тъй като Кий и Кийт не са първите, които задиря. 

View this post on Instagram
A post shared by KEYT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР