Неймар и Джанлуиджи Донарума едва не стигнали до бой в

...
Неймар и Джанлуиджи Донарума едва не стигнали до бой в
Коментари Харесай

Високо напрежение! Неймар и Донарума едва не стигнали до бой след загубата от Реал

Неймар и Джанлуиджи Донарума едвам не стигнали до пердах в съблекалнята след отпадането от Шампионската лига. Двамата се упреквали един различен за резила на " Сантяго Бернабеу " и е трябвало да бъдат разграничени от съотборниците си.

Пари Сен Жермен претърпя следващата си унизителна вечер в Шампионската лига, откакто разреши да бъде извърнат от 2:0 до 2:3 в общия резултат, откакто Карим Бензема заби хеттрик в границите на 17 минути.

Донарума позволи детинска неточност при първия гол, при който претендираше, че е бил фаулиран от Бензема, до момента в който Неймар даде асистенцията за попадението на Килиан Мбапе. Както в първия дуел, френският нападател още веднъж съумя да се разпише във вратата на Реал, само че този път това не бе задоволително за триумфа.
 Героят Бензема: Показахме, че Реал е жив!
Героят Бензема: Показахме, че Реал е жив!

Нападателят означи хеттрик за триумфа над ПСЖ с 3:1

От друга страна, бразилецът сбърка за втория гол на Бензема, когато загуби топката в единоборство с Лука Модрич. Според " Марка " Неймар и Донарума са си разменили взаимни обвинявания за загубата, като едвам са били разграничени от съотборниците си, преди да стигнат до физическа разпра.

Италианският пазач получи оценка 2/10 от " Екип " за представянето си в реванша против Реал - най-слабата оценка от всички на терена, дружно с капитана Маркиньос, отбелязва webcafe.bg.

Неймар получи четворка, а най-високо оценени в състава на ПСЖ бяха Марко Верати и Мбапе - 7/10, до момента в който Бензема получи 9-ка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР