Неймар е включил клауза за премия от три милиона евро

...
Неймар е включил клауза за премия от три милиона евро
Коментари Харесай

3 млн. евро за Неймар, ако вземе „Златната топка“

Неймар е присъединил уговорка за награда от три милиона евро за всякога, когато завоюва „ Златната топка “ с екипа на „ Пари Сен Жермен “. Това е било едно от условията на бразилеца, когато получи №10 във френския клуб. В момента Неймар е номиниран за най-ценния личен трофей във футбола, само че Кристиано Роналдо е огромният любимец.
Нападателят на ПСЖ е настоял и клубът да форсира продажбата на Единсон Кавани. Бразилецът и уругваецът се скараха за дузпа по време на мач от шампионата. Кавани е титулярният реализатор и в последна сметка пропусна от 11-те метра. Уругвайската звезда към този момент заприказва за овакантяване. Целта му била да премине в „ Манчестър Сити “, тъй като предпочитал Висшата лига пред интереса на „ Барселона “.
Неймар и Кавани би трябвало да водят офанзивата на „ Пари Сен Жермен “ против „ Андерлехт “ в сряда вечер.
В същото време, един от героите на Шампионската лига се завръща в шампионата, само че без собствен любим. Треньорът Юп Хайнкес победи с „ Реал “ (1998-а) и „ Байерн “ (2013-а), само че не може да разчита в първия си мач на испанския национал Хави Мартинес. Халфът има раздължен мускул на рамото и не може да играе в домакинския мач против „ Селтик “. А за дуела в Шотландия след 2 седмици 34 000 почитатели на „ Байерн “ желаеха билети. „ Селтик “ обаче дава единствено 3200 места. Причината за големия интерес бил страхотната атмосфера, с която е прочут стадион „ Паркхед “ в Глазгоу.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР