Неймар е непреклонен в решението си да напусне Барселона. Клубът

...
Неймар е непреклонен в решението си да напусне Барселона. Клубът
Коментари Харесай

Неймар се маха от Барса със сигурност! Причината е Златната топка

Неймар е неотстъпчив в решението си да напусне Барселона. Клубът няма по какъв начин да го спре, в случай че някой преведе по сметка на каталунците освобождаващата уговорка, която в договорът на бразилския техничар е закрепена на тъкмо 222 милиона евро или 197 милиона паунда, написа Sporta.bg.

Неймар е размишлявал дълго и в последна сметка е решил, че в случай че остане в Каталуния, няма по какъв начин да има късмет за огромната си цел - " Златната топка ". Именно най-престижната самостоятелна премия в света на Цар Футбол е бленуваната от някогашния състезател на Сантос задача.

Sky Sports разкрива, че близки до Неймар също са го посъветвали да потърси ново предизвикателство, където ще бъде футболист №1. След като Меси преподписа с Барса, то обстановката за Неймар е ясна - той още веднъж ще играе втора цигулка и няма по какъв начин да блесне пред Бълхата. Друг подробност, който е наклонил везните към разлъка с Барса са годините. Неймар към този момент е на 25 и е време да посегне към Златната топка по-смело.

Единственият клуб, който е претендент за подписа на бразилеца е ПСЖ. Френският гранд, зад който седят арабски активи, може да си разреши да заплати 222 милиона евро и да си обезпечи Неймар. Манчестър Юнайтед, Челси и Реал Мадрид от дълго време са отказали да привлекат нападателя на баснословна цена, каквато е закрепена категорично в договора му.

За напускането на Неймар към този момент е известен и президентът на Барселона - Хосеп Бартомеу. Босът се е срещнал с играча на 4 очи в Съединени американски щати, само че след съвсем 2-часовата раздумка не е съумял да го накара да размишления.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР