Неймар е на пето място в последната класация на Forbes

...
Неймар е на пето място в последната класация на Forbes
Коментари Харесай

Къде отиват милионите на Неймар

Неймар е на пето място в последната ранглиста на Forbes на най-високоплатените спортисти в света , а и един от тези с най-вече почитатели в обществените мрежи. Както знаем, триумфите във футбола са съществено финансово подплатени.

Само на 26 години, бразилският футболист, който сега играе за Пари Сен Жермен, той може да сe похвали с над 90 милиона $ в банковата си сметка . И тази сума в идващите години все ще пораства, тъй като футболистът има петгодишен контракт с отбора си на стойност 600 милиона $.

Публикация, споделена от Nj neymarjr (@neymarjr) на Дек 23, 2017 в 3:17 PST

Разбира се, Джунър печели немалка сума годишно и от рекламни контракти с огромни компании. А по какъв начин съумява да усвои това благосъстояние, когато по-голямата част от времето си прекарва на терена?

Неймар има не един, не два, а цели три първокласни парцела . Един в Рио, един в Париж и един в Барселона. В последните месеци населява просторното имение във френската столица, тъй като там тренира с клуба си.

Публикация, споделена от Nj neymarjr (@neymarjr) на Дек 27, 2017 в 6:30 PST

Освен това, бразилският футболист може да се похвали с частен аероплан за близо пет милиона $ и яхта с три спални за към четири милиона . По всичко тези обстоятелства можем да заключим, че славата май е главозамаяла 25-годишния състезател.

Както множеството пораснали момчета с огромни финансови благоприятни условия, Неймар има и забележителен автопарк , чиято обща стойност възлиза на няколко милиона $ и непрекъснато търпи обновяване.

Но, това не е напълно по този начин. Преди четири години той основава неправителствената организация Neymar Jr. Project Institute , напомня Money. Институтът в Сао Пауло се занимава с поддръжка на деца в неравностойно състояние и от небогати фамилии, които имат потребност от извънкласни и спортни занимания.

 Защо всички се подиграват на Неймар
Защо всички се подиграват на Неймар

Ерик Кантона и интернет не простиха на бразилеца

Така бразилският футболист демонстрира, че не е не запомнил своите корени и от кое място е тръгнал - дребен и безпаричен квартал. Затова желае да помогне на деца, които желаят да му подражават, да успят да реализират фантазията си. А за задачата влага известна част от положението си.

Неймар обича да харчи парите си и за своето дете, своята обичана и разточителни, екзотични екскурзии , с които награждава себе си за усиления труд, а най-близките си - за търпението и поддръжката.

Публикация, споделена от Nj neymarjr (@neymarjr) на Яну 29, 2018 в 7:55 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР