Неймар беше в страхотна форма за ПСЖ, като отбеляза 18

...
Неймар беше в страхотна форма за ПСЖ, като отбеляза 18
Коментари Харесай

Челси започва преговори с Неймар

Неймар беше в страхотна форма за ПСЖ, като означи 18 гола и направи 17 асистенции в 29 мача във всички надпревари, преди да получи травма в глезена през февруари, която го в профил от игра до края на сезона. Въпреки това, той значително не съумя да оправдае упованията във френската столица и неведнъж е бил обект на рецензии от страна на почитателите на клуба, което го е тласнало към изхода, макар че има контракт на " Парк де Пренс " за още четири години.

Според Le10Sport, Челси е последният тим, който има интерес към бразилския нападател, започвайки договаряния с ПСЖ, откакто по-рано беше обявено, че Манчестър Юнайтед и Нюкасъл са нетърпеливи да го привлекат в Англия. Смята се, че след тъмен сезон във Висшата лига, новият управител на Челси Маурисио Почетино обмисля среща с нападателя, откакто преди този момент го ръководеше по време на престоя на треньора в ПСЖ през сезон 2021-22.

ПСЖ ще търси " добра " цена за Неймар в опит да възвърне част от рекордната сума от 222 милиона евро, която заплати на Барселона през 2017 година В отчета се загатва, че парижани са разпознали Бернардо Силва от Манчестър Сити като предпочитан трансфер, а средствата, събрани от продажбата на Неймар, могат да бъдат употребявани за закупуването на португалеца от първенците на Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР