Неясноти в биографията, има ли докторат в Клагенфурт, е .

...
Неясноти в биографията, има ли докторат в Клагенфурт, е .
Коментари Харесай

Университетът в Клагенфурт отрича Пламен Николов да е завършил при тях

" Неясноти в биографията ", има ли докторат в Клагенфурт , е ".

Твърди се , че лекар Пламен Николов, неополитик, претрупан с образуването на правителств о в България, е приключил Клагенфуртския университет, само че Каринтската алма матер отхвърля това , написа австрийската медия.

" 1000 километра разделят Клагенфурт и българската столица София . Това, което сплотява неравнопоставените градове в наши дни: Тук, както и там , българският предприемач Пламен Николов , на който е предоставено от президента Румен Радев да образува държавно управление, провокира неспокойствие ", добавя медията.

Авторът на публикацията , началник на икономическия отдел на вестника, разяснява пред Българска телеграфна агенция, представен от 24 часа, че господин Николов не е бил ученик на университета , съгласно публична информация от доктор Анегрет Ландес, завеждаща отдела за връзки с обществеността на университета Алпе Адрия в Клагенфурт.

Тя показва в свое писмо и мнение, че студент или абитуриент " Пламен Николов " не попада в компютърната система на университета. Името му не е и в регистъра на Съюза на австрийските библиотеки, където се съхраняват всички писмени работи на студентите в Австрия.
 Пламен Николов показа мандата на Има Такъв Народ в президентството, сметки не са правени Обновена
Пламен Николов показа мандата на Има Такъв Народ в президентството, сметки не са правени

Иво Атанасов е правосъден министър, Петър Илиев е посочен към този момент като вицепремиер

Пламен Николов е един от явилите се на, разгласен от Шоуто на Слави Трифонов през 2017 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР