NEXO трябва да върне на американските си клиенти поне 2,7

...
NEXO трябва да върне на американските си клиенти поне 2,7
Коментари Харесай

Nexo трябва да върне към $ 3,5 милиарда на клиентите си в САЩ

NEXO би трябвало да върне на американските си клиенти най-малко 2,7 милиарда $ – сумата, завлечена до момента от тях, освен това доста бързо - в границите на 2 месеца и половина, или по-конкретно - до 1 април тази година. Именно тогава изтича срокът, до който криптокомпанията следва дефинитивно да прекрати предлагането на продукта си на американския пазар.

Мащабите са големи, тъй като става дума за 112 000 лица, а съгласно осведомени с финансовите интервенции, сумата може да набъбне с лихвите до колосалните 3,5 милиарда $. В съглашението сред NEXO и американския регулатор е записано, че компанията би трябвало да прекрати предлагането на продукта си най-късно до 1 април.



В съглашението сред NEXO и американския регулатор е записано, че компанията би трябвало да върне парите на 112 000 свои клиенти в период до 1 април

Споразумението е обществено, тази сума е категорично посочена в него, а основният прокурор на Ню Йорк Летисия Джеймс удостовери в свое изказване, че фактически NEXO би трябвало да осведоми всички американски вложители да извадят активите си от платформата – т.е. да върне всички пари, които е получила от американците.

Това в действителност е огромният проблем за сдружението, а късият период, в който американските вложители би трябвало да бъдат обезщетени, може да сътвори спомагателни разтърсвания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР