Nexo изглежда като една голяма пирамида. Прочухме се с крипто

...
Nexo изглежда като една голяма пирамида. Прочухме се с крипто
Коментари Харесай

Делян Добрев: Прочухме се с крипто измами 


„ Nexo наподобява като една огромна пирамида. Прочухме се с крипто измами в последните години. Това, което ме тормози в този момент, е че бизнесът на Nexo е бил да съхраняват портфейли с биткойни в Съединени американски щати. Нашите са предложили на американците да им пазят парите в сметки, като против това им дават великодушни лихви – 12-16%, което още като чуеш % си звучи като пирамида. Те нямат право да дават рента, откакто не са лицензирани в щатите ”. Така националният представител от ГЕРБ Делян Добрев разяснява следствието със скандалната компания Nexo.

За третия мандат, той вижда три разновидността – да се даде на Българска социалистическа партия, на „ Български напредък ” и на „ Демократична България ”.

„ Ако Радев го даде на Българска социалистическа партия, ще ни обрече на избори. Ако го даде на „ Български напредък ”, там шансът е 25%. Никой не им отхвърля договаряния, само че е най-новата партия, нямат специалисти ”, добави Добрев.

Според него максимален е шансът на „ Демократична България ”: „ Не мисля, че последните събития би трябвало да стопират мандата да бъде връчен на тях. Там има максимален късмет – 50%. ”прогнозира Добрев.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР