Nexo е едно международно разследване, доколкото разбирам, и става дума

...
Nexo е едно международно разследване, доколкото разбирам, и става дума
Коментари Харесай

Борисов: Дарението от Nexo за ДБ е репутационен проблем, но се надявам Радев да им даде мандата

„ Nexo е едно интернационално следствие, доколкото разбирам, и става дума за доста пари. За Демократична България това е репутационен проблем, евентуално гласоподавателите на Демократична България ще го счетат за проблем. Просто дарения 5 по 20 000 лева е доста скалъпено. Да беше едното 15, другото 30…. Но това си е техен проблем “.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред „ Дарик радио “.

Той изброи поредицата от признати през последната седмица потребни законопроекти и акцентира, че това е най-работещият парламент от доста насам.

„ Снощи Христо Иванов в „ Панорама “ звучеше обезпокоен, тъй като би трябвало да носи цялата отговорност. Но аз се надявам в понеделник Радев да им даде мандата. Продължавам да виждам вяра, разбирам, че Христо Иванов не желае да е министър председател да сложат който преценяват “, сподели той.

Борисов акцентира, че за него Политическа партия са левица, само че Демократична България си преценят.

„ Ако той счита, че една крайнолява партия като Политическа партия, която в мандата си не одобри оръжия за Украйна и направи тъй че милиарди да изтекат към Лукойл, а откогато не ръководят цената на бензина падна с 90 ст… Към който решат да се извърнат първо за поддръжка. Това си е тяхно право “, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов не се съгласи, че може да търси своя виновност в Nexo, както твърди някогашният съучастник и народен представител от Политическа партия Настимир Ананиев.

За третия мандат той акцентира, че единствено си разсъждава къде може да иде той, а Румен Радев нито е виждал, нито е чувал.

„ Асен Василев колкото и да лъже, това няма да се промени “, акцентира някогашният министър председател.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР