News Corp – медийният гигант, който притежава The Post и

...
News Corp – медийният гигант, който притежава The Post и
Коментари Харесай

News Corp в „напреднали“ преговори с фирми за изкуствен интелект относно сделки за лицензиране на съдържание, казва главен изпълнителен директор

News Corp – медийният колос, който има The Post и Wall Street Journal – е в „ напреднали “ договаряния с главен изкуствен интелект компании да лицензират потреблението на нейното новинарско наличие, сподели нейният върховен изпълнителен шеф.

Главният изпълнителен шеф Робърт Томсън — очевиден критик на компаниите за изкуствен интелект, които дейно са откраднали наличие от новинарски организации, с цел да образоват чатботове, които създават „ отпадъци “ — сподели, че „ значимите договаряния са в напреднал стадий “, защото известни медийни компании търсят заслужено обезщетение за своите предпазени с авторски права прави работа.

Томсън сподели, че News Corp има вяра, че „ ухажването е за предпочитане пред правосъдните зали “ за разрешаване на горещо разисквания проблем.

Това е в контрастност с дейностите, подхванати от компании като New York Times, които заведоха огромно федерално дело за нарушение на авторски права против OpenAI през декември.

„ Ние ухажваме, а не съдим “, сподели Томсън п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР