New York Community Bancorp смени своя главен изпълнителен директор и

...
New York Community Bancorp смени своя главен изпълнителен директор и
Коментари Харесай

New York Community Bancorp отбелязва „съществени слабости“ при смяната на главен изпълнителен директор

New York Community Bancorp смени своя основен изпълнителен шеф и разпознава „ основни недостатъци “ във вътрешния надзор, който управлява по какъв начин се преразглеждат заемите, на фона на терзания по отношение на районните в Съединени американски щати излагането на кредитора на пазара на търговски парцели.

Акциите на нюйоркската банка паднаха с 26 % през февруари и спаднаха с още 19 % в следборсовата търговия, откакто оповести ходовете късно в четвъртък.

По-високите от предстоящите загуби от заеми за недвижими парцели за NYCB съживиха опасенията по отношение на евентуални неизпълнения. Банката също понижи дивидента си по-рано тази година, с цел да отговори на по-строгите регулаторни условия. Натискът върху NYCB идва съвсем година след банкрутите на Silicon Valley Bank и други районни банки, които разстроиха банковата промишленост в Съединени американски щати.

В регулаторна декларация NYCB съобщи, че слабостта във вътрешния й надзор е резултат от „ неефикасен контрол, оценка на риска и действия по мониторинг “, отбел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР