New Look напоследък се отказа от някои зашеметяващи модни покупки

...
New Look напоследък се отказа от някои зашеметяващи модни покупки
Коментари Харесай

„Ласкавата“ миди рокля от £34 на New Look, която „съвпада добре с маратонки или плъзгачи“

New Look в последно време се отхвърли от някои зашеметяващи фешън покупки и в случай че вашият летен дрешник може да се оправи с актуализация, няма по-добро място да виждам. Последният ни любимец от първокласния търговец на дребно е роклята Red Square Neck Broderie Puff Sleeve Midi Dress, която е съвършена за по-топлите месеци.

На цена от £33,99 това прелестно парче New Look е направено от памук и ленена примес, което го прави по едно и също време лек и дишащ. Падащ до midi дължина, елегантният отбор има ризи, които се вливат в пола с А-силует - създавайки женствена, плавна визия. Можете да намерите роклята New Look с квадратно деколте Broderie Puff Sleeve Midi Dress в три цвята онлайн, в това число черно, бяло и алено, с размери, вариращи от осем до 22.

Клиентите са възхитени от ласкателния за фигурата номер на newlook.com. Един очарован покупател написа: „ Красива рокля, доста комфортна и ласкателна. Еластично горнище, което е доста комфортно. Висок съм 5 фута 7 и е малко над глезените ми. “

П...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР