Невярната съпруга на швейцарския бизнесмен Удо Ланге – Елизабет, крояла

...
Невярната съпруга на швейцарския бизнесмен Удо Ланге – Елизабет, крояла
Коментари Харесай

Лъсват скандални разкрития! Екзекуцията в „Делта хил“ е заради сделка за над 20 млн. лв.?!

Невярната брачна половинка на швейцарския предприемач Удо Ланге – Елизабет, крояла проекти да отстрани и сина му, написа Уикенд.

Припомняме, че Ланге бе погубен на 11 август в гаража си в тузарския комплекс „ Делта хил “ в пернишкото село Кладница.

По всяка възможност повода за ликвидирането му е фактът, че е бил пред завършване на договорка на стойност над 20 милиона лв. с гръцки консорциум, издава криминалист, осведомен с следствието на изтезанието му.

За гибелта на 68-годишния баровец бяха задържани брачната половинка му Елизабет и 57-годишният й ухажор Борислав Панев.
След това вдовицата направи самопризнания, че брачният партньор й е премахнат от Борислав, защото подозирал за интимната им връзка и възнамерявал уволнението му.

Борислав работил във веригата хлебарници на фамилията, откъдето е прибирал месечна заплата в размер на 5 бона.
Данни от следствието разкриват, че той е бил ухажор на Елизабет от към две години. Връзката им не била защитавана в дълбока загадка.

За момента към момента не е ясно дали Борислав е работил без да пита или е бил заставен да ликвидира Удо Ланге от брачната половинка му Елизабет.
Сред множеството версии сякаш тази, че проектът за убийството на Ланге, е фиктивен от Елизабет, надвива. Целта й явно е била да се домогне до милионите му.

Синът на Удо Ланге от първия му брак – 38-годишният Фабиан разкрива, че татко му имал подозрения, че втората му брачна половинка не му е вярна и го краде. Поради тази причина той възнамерявал да се разведе с нея.

Припомняме, че Фабиан също е в ареста, откакто на 12 август мъж на пешеходна пътека в София, който издъхна.
Полицейски източници издават, че Борислав Панев показал, че е доста евентуално синът на Ланге да е забъркан в убийството му, с цел да прибере самичък милионите от подготвяната договорка с гръцки консорциум.

При построяването на първия цех за силиконови произведения в Божурище, Удо бил в съдружничество със брачната половинка си Елизабет. При втория обаче не позволил тази неточност. Именно заради тази причина единственият метод Елизабет да успее да се домогне до част от 20-те милиона лв., била да ликвидира мъжа си, преди да е подал молбата за бракоразвод.

Показанията на Фабиан сочат, че през последната година Елизабет по всякакъв начин се опитвала да се намести в сдружението, ръководещо завода, само че швейцарецът парирал всичките й опити.
Той даже подозира, че Елизабет е възнамерявала убийството му, защото през предходната есен някой отвъртял болтовете на предните гуми на автомобила му, до момента в който бил паркиран в гаража на татко му в „ Делта хил “.

Промяната на режима на записване на охранителните камери, инсталирани в двора и пред гаража на швейцарския предприемач укрепват в допълнение подозренията, че в дъното на убийството на Ланге стои точно Елизабет.
Седмици преди да бъде открит неподвижен, камерите били настроени единствено да снимат, а не да записват и съхраняват записите.

До момента криминалистите не са разкрили никаква диря от наличие на 57-годишния перничанин в гаража на убития швейцарец. Липсват и ДНК следи, оставени от Борислав по натрупа на Удо Ланге. Заради това юристът на Панов упорства клиентът му да бъде пуснат на независимост, защото е натопен от брачната половинка Елизабет за ликвидиране.

Разследването обаче не позволява най-малко на този стадий причинителят на убийството на Удо Ланге да е друг от Борислав Панев човек. Ангажирани по случая криминалисти бяха безапелационни, че Фабиан не е взел участие в убийството на личния си татко, каквито клюки вървят из Перник. Според мълвата, той си пристигнал в България на 9 август, а не на 12, както е показал пред проверяващите. Удо Ланге беше погубен на 11 август късно вечерта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР