Невярната жена на Дарин Ангелов има връзка с мутрата Кирчо

...
Невярната жена на Дарин Ангелов има връзка с мутрата Кирчо
Коментари Харесай

Дарин Ангелов като ударен от гръм – жена му го смени с мутра

Невярната жена на Дарин Ангелов има връзка с мутрата Кирчо Руския
Докато очевидно се забавлява в шоуто „ Като две капки вода “ или това е метод да прикрие болката от раздялата, Дарин Ангелов даже и не допуска с кого го е сменила брачната половинка му, с която към момента нямат формален бракоразвод. Никой не е предполагал, че жена като Антония – една нежна и сензитивна балерина, ще се хване с мутра, вкарал в леглото си не една и две чалгаджийки.

Говори се, че артистът Дарин Ангелов даже не подозирал с кого има връзка жена му, с която е разграничен от няколко месеца.

„ Нищо чудно като научи, че жена му го е сменила с мутра, да се почувства като ударен с гръм при ясно време “ – разясняват сътрудниците му от гилдията.

Нямаме данни къде са се срещнали Антония и Кирил Киров, по прякор Лудия. Вероятно това е станало в някое от нощните заведения, свърталища на мутри, чалгаджийки и леки дами.

Антония се е изнесла от Дарин и си е наела квартира, в която живеела с щерка си – 7-годишната Дария. Макар и разграничени, двамата си поделяли грижата за момиченцето. Невярната брачна половинка обаче де факто живеела в жилището на Кирчо Руския, което е в първокласен баровски квартал в покрайнините на столицата.

Кирчо Руския не е бил воин единствено на престъпните сводки, той е попадал и в светските летописи около връзки с няколко чалгаджийки. Първо той беше с попфолк певицата Джорджия, само че връзката им не изтраяла дълго, защото хвърлил око на колежката й Емануела.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР